Archtieco Rear Solar ElevationFor this project, the back wall of a bungalow was taken down to allow a full-width extension that includes a sun-room. This has windows on three sides as well as a rooflight to capture direct sunlight at every time of the day. High level glazing to the East allows the sunrise light to reflect off the sloping ceiling, whilst sliding doors to the West open onto a raised decking area for afternoon and evening enjoyment. The extended dining room also opens onto this deck.

The master bedroom extension includes a study area with a picture window to capture the sea view, along with a private balcony area.Architeco Study Detail

We provided full architectural services for this project, including Contract Administration for works on-site, as well as the interior design.